Friday, January 3, 2014

LED OBRAZOVKY A PLAZMOVÉ DISPLEJE

LED OBRAZOVKY A PLAZMOVÉ DISPLEJE
LED obrazovky | Plazmové a LCD displeje | Interaktivní tabule a Panaboardy 

Nejlepší řešení pro reklamní a informační velkoplošné zobrazovací systémy přináší v současnosti velké plazmové a LCD displeje. Obří informační displeje tvoří více obrazovek, jež jako celek působí na diváka naprosto ohromujícím dojmem.


LED obrazovky
Hlavním důvodem, proč neustále roste zájem o současné LED technologie, je výhodné použití ve venkovním prostředí. LED obrazovka je aktivním zdrojem světla, který má vysoký kontrast i při denním světle a stává se tak nepřehlédnutelným reklamním médiem. LED obrazovky outdoor pro venkovní prostředí a LED obrazovky indoor pro vnitřní použití. Prodej, instalace, pronájem, rental – kompletní odbavení akce od návrhu po realizaci.


pronájem LED obrazovek
pevná instalace LED obrazovek
LED Video bigboardy, megaboardy
ideální interaktivní světelná reklama
vysoká vnímavost LED obrazovky
LED obrazovky pro venkovní i vnitřní aplikace
LED obrazovky snáší náročné klimatické podmínky

videoformáty 4:3, 16 : 9, 21:9 a další formáty a tvary na přání


SINOLED – výroba, prodej a pronájem LED stěn libovolných velikostí s kompletním servisem - vyrobíme a umístíme Vaši LED obrazovku na míru podle Vašeho přání. Prodej, instalace, pronájem, rental – kompletní odbavení.


Reklamní plazmové a LCD displeje

Mezi digitální reklamní média rozhodně patří plazmové a LCD monitory a displeje, které mají jeden společný prvek: velkoryse zářící reklamní plocha, určená pro dynamickou reklamu. Reklamní LCD displeje a plazmové obrazovky usnadňují zákazníkům v místě instalace rozhodnutí k nákupu.

reklamní digitální média
profesionální dotykové matnice
bezrámečkové plazmové displeje
prodej, pronájem a servis LED display
LCD projektory a plazmové obrazovky
komplexní řešení pro distribuci velkoplošné reklamy
celosvětově ojedinělá technologie pro skládání displejů
Bezrámečkové plazmové displeje ORION - celosvětově ojedinělá technologie pro skládání displejů do téměř neomezené velikosti.


Kompletní reklamních servis SINOLED - prodej a pronájem velkoplošných reklamních obrazovek a systémů.


Modulární zobrazovací plocha
Modulární zobrazovací plocha poskytuje prostor pro širokou škálu informací či reklamních sdělení ve vynikající kvalitě obrazu. Profi plazmové a LCD displeje Panasonic a Samsung - špičkový jas 1 000 cd/m2, kontrast 10 000 : 1 a široký pozorovací úhel. Nízká hmotnost, tenké provedení, snadná instalace, nízké náklady na údržbu i obsluhu a vysoká spolehlivost.
pro konferenční sály, lobby, hotely, koncertní haly, nákupní a sportovní centra, vestibuly letišť, nádraží, výstavy a veletrhy
výrazný a nepřehlédnutelný způsob
profesionální prezentace
 Prodej, pronájem a servis: LED display, LCD, DMD a DLP projektory, plazmové a LCD obrazovky, reklamní digitální média, řešení pro distribuci reklamy, to je SINOLED

No comments:

Post a Comment

SMD LED outdoor display

SMD LED outdoor display
SMD LED outdoor display

Questions before LED display quote

SMD outdoor LED video display global supplier If you need a LED screen quote, please answer carefully the questions below so we can propose you the correct specifications to generate the quote for any LED screen for you isntantly. 1.Your contact details Name: company: email address: telephone number: Nextel: address: 2.Your led screen information in the application: - Type of LED screen Displays for text, images or video installation type : indoor or outdoor With various colors or Monochrome - minimum viewing distance - Approximate size led screen width led screen height - Type of communication preferred type of control system simple control system/ advance live video controller control distance wireless controller( internet/wifi)/ less than 100 meter/less than 400 meters/over 400 meters - Function or intended purpose rental or fixed outdoor advertising Best regards, Sally Peng Oversea Sales Manager Cell: 0086 18898792143 Gmail: pengsally@gmail.com Skype/Wechat: sallypwp