Wednesday, January 8, 2014

velkoplošné LED obrazovky.Splňují každý požadavek na reklamu

 uvádí na trh velkoplošné LED obrazovky.Splňují každý požadavek na reklamu - od jednoduchých displejů až po LED obrazovky obřích rozměrů. Jsou řešením pro dynamickou reklamu, pro rozdílné potřeby zákazníků; s vysokou kvalitou a efektivní cenou. Přitahují oči zákazníků, velkých i malých a tak oslovují velké množství potenciálních klientů. Nabízíme pomoc ve výběru správné technologie, rozměru matice i SW pro vaši konkrétní aplikaci. 

LED obrazovky jsou vhodné především pro venkovní použití. Slouží jako médium pro místní informační tabule či billboardy pro obchodní, reklamní i sportovní účely. 
LED displeje informují kolemjdoucí, zákazníky a turisty o produktech, zajímavostech a různých událostech. Mohou být součástí místního dopravního systému a informovat motoristy o objížďkách a výlukách dopravy. 
LED displeje jsou více než jen optický poutač, jako flexibilní komunikační nástroj přispívají k většímu úspěchu různých druhů rentabilních reklamních sdělení a kampaní. 
Flexibilita umožňuje rychle reagovat na rozmanité události, v případě mimořádné události se důležité informace šíří rychle a efektivně.
LED obrazovka informuje rychle a přitažlivým způsobem o klubových akcích, obchodních přehlídkách, turistických a sportovních akcích. Možnost animace a vícejazyčné oslovení zákazníka zvyšuje atraktivitu tohoto média. 
Aktuální obsah je možné snadno přenést na LED obrazovku z počítače prostřednictvím kabelu, síťového nebo bezdrátového připojení.Uživatelským rozhraním Venus 1500 může být řízeno několik obrazovek najednou. 

No comments:

Post a Comment

SMD LED outdoor display

SMD LED outdoor display
SMD LED outdoor display

Questions before LED display quote

SMD outdoor LED video display global supplier If you need a LED screen quote, please answer carefully the questions below so we can propose you the correct specifications to generate the quote for any LED screen for you isntantly. 1.Your contact details Name: company: email address: telephone number: Nextel: address: 2.Your led screen information in the application: - Type of LED screen Displays for text, images or video installation type : indoor or outdoor With various colors or Monochrome - minimum viewing distance - Approximate size led screen width led screen height - Type of communication preferred type of control system simple control system/ advance live video controller control distance wireless controller( internet/wifi)/ less than 100 meter/less than 400 meters/over 400 meters - Function or intended purpose rental or fixed outdoor advertising Best regards, Sally Peng Oversea Sales Manager Cell: 0086 18898792143 Gmail: pengsally@gmail.com Skype/Wechat: sallypwp